Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Червень » 18 » Доповнена реальність змінює видавничий бізнес
18:19
Доповнена реальність змінює видавничий бізнес


Компанія Sony представила нову розробку – гру із застосуванням доповненої реальності Wonderbook: Book of Spells.

Компанія Sony Computer Entertainment анонсувала свою нову розробку – гру «Wonderbook: Book of Spells» – на прес-конференції напередодні відкриття виставки E3 (Electronic Entertainment Expo). Новий периферійний пристрій для PlayStation 3 розробляє SCE London Studio, в співпраці з письменницею Джоан Роулінг.

Виглядає гра як звичайна книга, з якою гравець взаємодіє за допомогою контролера руху PlayStation Move, створюючи і маніпулюючи цифровими ефектами. В основі інноваційної гри використана технологія доповненої реальності: маркери цієї технології на кожній сторінці книги за допомогою контролера руху перетворюються на екрані в майданчик видовищної історії, де поєднуються віртуальний та реальний світи.

У технології Wonderbook – великий потенціал і найближчим часом її використовуватимуть не тільки для розваг найменших, але й в рамках освітньої програми.

Нагадаємо, що доповнена реальність – це поєднання будь-яких віртуальних даних та реальності, коли справжні об’єкти інтегруються у віртуальне середовище. Цю інноваційну технологію використовують в найрізноманітніших галузях, проте найбільш поширеного застосування вона набула в індустріях реклами та комп’ютерних ігор.

Автор статті:
Олеся Кулик, PR-менеджер агентства інноваційних рекламних рішень Just Promo

За матеріалами http://watcher.com.ua


Переглядів: 1074 | Додав: Sergiy_Tkachenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]